Smaker som lyfter mötet
Stor passion för råvaror

Mat är mer än bara måltider, det är en del av upplevelsen. På Mässrestauranger utvecklar våra kockar menyer med inspiration från säsongens råvaror och smaker. Med stor passion för råvaror och hållbarhet tillagas maten från grunden av våra kockar och bagare. Ambitionen är att varje tallrik ska bidra till helheten i mötet, oavsett om det gäller en stor kongress eller en exklusiv middag i samband med en mässa eller ett event. Med fokus på hållbarhet och smakglädje sätter vi gastronomin i centrum för framtidens event.
Aktuellt
-
Hållbarhet över lång tid
Vi på Mässrestauranger har hållbarhet som en självklar del av vår verksamhet. Alla våra restauranger är certifierade med KRAV och/eller Svanen, och vi väljer leverantörer med omsorg – gärna svenska och lokala producenter. -
Höstens mässor och matupplevelser på Stockholmsmässan
Hösten på Stockholmsmässan bjuder på många spännande mässor, bland annat Resemässan, Hem & Villa, Trädgårdsmässan och Sthlm Food & Wine. Vi på Mässrestauranger ser till att varje mässbesök blir mer än bara montrar och möten med utställarena – det är också en upplevelse för smaklökarna. -
Mässrestauranger – en del av Stockholms möteshistoria
Sedan 1960-talet har vi på Mässrestauranger serverat gäster vid några av landets största evenemang och kongresser. -
Mat och möten på Stockholmsmässan
På Stockholmsmässan arbetar vi med att skapa matupplevelser som kompletterar och förstärker alla typer av event. Här serveras allt från en snabb kaffe mellan seminarier till större banketter och måltider som passar mingel och mässor.