malmoheader.jpg

Välkommen till Mässrestauranger i Malmö!

Mässrestauranger i Malmö är utvald restauratör på Nya MalmöMässan,innovationernas och möjligheternas hus. Vi driver två permanenta restauranger på mässområdet. Utöver dessa bygger vi upp ett antal tillfälliga serveringar kopplat till aktuella verksamheter ute på mässområdet. Hos oss finner du det mesta för alla smaker.
I takt med att Mässrestauranger har växt har vi lärt känna nya målgrupper och behov men vår styrka i logistik och gastronomi består. Att vi verkar i dessa spännande miljöer ger oss oändligt med inspiration och fyller oss med energi.

Närproducerad mat för dig och miljön

Vårt mål är att förstärka helhetsintrycket för besökarna på Malmömässan genom att ge mat- och serviceupplevelser utöver det vanliga. Fokus ligger på att servera god mat av hög kvalitet med smaker från den skånska matkulturen. Därför använder vi oss av lokala råvaror och värnar på så sätt om våra producenter i Skåne. Bland annat kommer vårt griskött från Olinge utegrisar, uppfödda i trakterna av Wanås slott. På den vackra Bjärehalvön ligger Bjärefågel där vi köper kyckling. Tupp får vi från Tockafarmaren nära Lund.Djur som behandlas med omsorg och respekt ger bättre näring och smak. De blir godare helt enkelt.

Ladda ner broschyr>>

Som första Mässrestaurang-företag i Sverige 
uppfyller nu Mässrestauranger i Malmö KRAV- 
märkningens tuffa regler och får sina restauranger och caféer certifierade fr.o.m. den 20 oktober 2013.

Mässrestauranger i Malmö tog hem segern!

Den 25 oktober gick tävlingen Älska mat av stapeln på Slagthuset i Malmö. Mässrestauranger i Malmö ställde upp för första gången i kategorin Årets Smakrikets företagsrestaurang och kammade hem första pris!

Älska Mat & Vin är Malmös största årligt återkommande mat- och dryckesmässa. Här finns handplockade kvalitativa utställare inom mat och dryck, alla med kvalitet som gemensam nämnare. Under mässan arrangerade RP Frukt matlagningstävlingar mellan olika skolrestauranger och olika företagsrestauranger. Alla deltagare fick en råvarukorg från Smakriket Skåne som de baserade sina rätter på.

Köksmästare Daniel Pembert och Linus Löfdahl representerade Mässrestauranger i Malmö och imponerade på juryn med deras höga nivå på smaker, meny, komponering men även i deras arbetsmetoder och samarbete.

Från juryn till Årets Företagsrestaurang löd motiveringen: ”Höga och balanserade smaker och det var en fröjd för oss skåningar att äta denna lunch, med spännande texturer och nya smaker genom alla rätterna på ett innovativt sätt:”

Läs hela pressreleasen>>

Bilder (ange fotograf Ole Jais)

Bild 1>>

Bild2>>

Mässrestauranger i Malmö märks för ärligare mat

Som första Mässrestaurang-företag i Sverige uppfyller nu Mässrestauranger i Malmö KRAV-märkningens tuffa regler och får sina restauranger och caféer certifierade fr.o.m. den 20 oktober 2013. Läs hela pressmeddelandet>>

Bilder (ange fotograf Ole Jais) och logotyper

Krav-märket>>

Mässrestauranger logo>>

Bild 1>>

Bild 2>>

Bild 3>>